Over mezelf

Een ‘niet meer zo piepjonge’ professional met de nodige levens- en werkervaring, waar ik dagelijks uit kan putten. Geboren in een dorpje in de prachtige omgeving van Nijmegen, waar ik jaren gewoond en gewerkt heb. Sinds 2007 woon ik in Stegeren in Overijssel. Ook op een prachtige plek.
Op deze locatie is mijn praktijk gevestigd.
Vanuit deze praktijk werk ik ook ambulant.

Met veel plezier werk ik als zelfstandig gevestigd trainer en vaktherapeut. Ik word ingehuurd door organisaties en werk daarnaast met individuele klanten.
Ik ben in mijn werk gericht op mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik ben dan ook een aanhanger van de positieve psychologie.

Ik werk ook samen met verwijzers en andere professionals. Zowel vanwege kwaliteitseisen maar zeker ook vanuit interesse, volg ik regelmatig na- en bijscholingen op mijn vakgebied. Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en registers.

Ik word geïnspireerd door andere mensen, natuur, kunst, muziek, boeken, en natuurlijk mindfulness. Naast tekenen en schilderen en het maken van drukwerk, maak ik ook beelden van diverse materialen.